Portfolio
Website onderhoud
automotive
Contact
 
 
contact
Tel. 0651-521173
afspraak
Copyright © 2007-2010 Virtuweel webdesign l disclaimer l webdesign: VirtuWeel.nl

Website design

 

Webdesign - het uiterlijk van uw website telt!
Onderzoek wijst uit dat “de klant” (zowel zakelijk als particulier) sterk behoefte heeft aan bevestiging van begrippen als ‘kwaliteit’, ‘service’ en ‘betrouwbaarheid’. Om uw klant en doelgroep duidelijk te maken dat juist ú de juiste partner voor hen bent is het van belang dat uw bedrijf een solide en consistente uitstraling heeft door weloverwogen communicatiestrategie en webdesign. De website en het design van de website kunnen hierbij in sterke mate bijdragen.

Het ontwerp en ontwikkeling van uw website wordt in nauw overleg met u opgezet. Op gezette tijden presenteren wij u de gemaakte ontwerpen van de website en passen deze aan de hand van uw wensen aan. Wanneer het design van de website geheel naar uw tevredenheid is zetten wij de website op in daadwerkelijk functionerende pagina’s. Vanaf dat moment kunt u – op een alleen voor uw toegankelijke plaats- de voortgang van de website volgen via internet. Wederom verzoeken wij u regelmatig om terugkoppeling en nemen we al uw wensen en eisen mee in de website ontwikkeling.

Hosting
Om ervoor zorgen dat uw (web)applicatie optimaal beschikbaar is, is het van belang dat uw website gehost wordt bij een betrouwbare en solide partij.
In samenwerking met Simple-hosting te Rotterdam bieden wij hosting mogelijkheden aan voor uw website, extranet, maatwerk systeem en/of intranet. Door een jarenlange samenwerking met Simple-hosting, zijn wij in staat op deze pakketen optimale service te bieden. Ook heeft u als klant slechts één aanspreekpunt.

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook graag uw website met gebruikmaking van uw bestaande hosting provider.

firefox
explorer