Copyright © 2007-2010 Virtuweel webdesign l disclaimer l webdesign: VirtuWeel.nl
keuze
Portfolio
Website onderhoud
automotive
Contact
 
 
contact
Tel. 0651-521173
 
afspraak

De huisstijl en uw website

Met het bouwen van uw website houden wij rekening met de huisstijl en uitstraling van uw bedrijf. De bedrijfskleuren komen terug op de site en de indeling van de site wordt zodanig dat het direct herkenbaar is. Als u aangesloten bent bij een winkelketen of franchiseorganisatie zal dit duidelijk zichtbaar moeten zijn.

Visitekaartjes, flyers, reclameframes en advertenties

Drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, reclameborden, advertenties en brochures zijn belangrijk voor de visuele presentatie van uw bedrijf. Door de combinatie van logo, lettertype en kleurgebruik herkent de klant uw bedrijf. Daarnaast is de vormgeving van uw drukwerk ook belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf.

VirtuWeel webdesign kan zowel een huisstijl voor u ontwikkelen bestaande uit logo, lettertype en kleurgebruik voor uw drukwerk en algemene bedrijfspresentatie als het toepassen van een huisstijl bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld een brochure.

Wij verzorgen de begeleiding van het drukwerk naar de drukker, zodat u het materiaal kant-en-klaar afgeleverd krijgt

 

Huisstijl advies

huisstijl

De uitstraling van het bedrijf gaat hand in hand met de huisstijl. Alles moet op elkaar afgestemd zijn. VirtuWeel helpt u met:

  • Drukwerk
  • Reklame uitingen
  • Interieur kleur
  • Logo ontwerp
CMS