webdesign
e-commerce
huisstijl
 
 
 
contact

Tel. 06-51521173
Bruggesloot 36
1721 HA
Broek op Langedijk

afpraak

Webdesign voor midden- en kleinbedrijf

Een website is tegenwoordig het digitale visitekaartje van een bedrijf in een wereld met steeds meer internetbezoekers en steeds snellere internetverbindingen. Internet biedt u de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren en uw doelgroep te bereiken.

WEBDESIGN

E-COMMERCE

HUISSTIJL

huisstijl
     

Op het gebied van webdesign heeft VirtuWeel webdesign uitgebreide mogelijkheden in huis. In de eerste plaats ontwikkelen wij websites en daarnaast kunnen wij u advies geven in het combineren van uw huisstijl in uw reclame campagnes.
.
Internet heeft zich inmiddels ontpopt tot een volwassen en veelgebruikt communicatie- en distributiemedium en is vrijwel niet meer weg te denken op de zakelijke markt. Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die internet biedt, is het van groot belang dat uw website weloverwogen ontworpen en opgezet wordt.

Wij zorgen ervoor dat de vormgeving en structuur van uw website goed aansluit op de huisstijl van uw onderneming, waardoor de herkenning bij de doelgroep wordt vergroot. Naast het ontwikkelen kunnen wij ook de domeinnaam voor u registreren en bieden wij u de mogelijkheid het onderhoud van uw website door ons te laten verzorgen.

Virtuweel webdesign is gespecialiseerd in het maken van websites voor het Midden- en Kleinbedrijf. Daarnaast bent u voor uw webwinkel, uw digitale nieuwsbrieven en acties, of voor beheer van uw Content Management System (CMS) bij ons aan het juiste adres. Uw bestaande website kunnen we aanpassen, verbeteren of vernieuwen. Wij zijn gevestigd in het Noord-Hollandse Langedijk, net boven Alkmaar. Onze opdrachtgevers komen uit heel Nederland. Vanwege onze affiniteit met de automobielbranche zijn we gespecialiseerd in het produceren van websites voor deze branche. In iedere andere branche is uw wens onze uitdaging!

Copyright © 2007-2013 Virtuweel webdesign l disclaimer l webdesign: VirtuWeel.nl